Alles over Huntington

4 cosmetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

Steeds meer mensen kiezen voor een cosmetische behandeling, het wordt steeds populairder iets te laten doen aan je uiterlijk. Ook bij de tandarts kan je tegenwoordig kiezen uit een hoop behandelingen die iets veranderen aan het uiterlijk van je gebit. Voor veel mensen een uitkomst als je niet een goed gebit hebt. Wat de mogelijkheden zijn dat lees je hier.

Kroon- en bruggenbehandeling

Een kroon- en bruggen behandeling kan worden toegepast als jouw tanden ernstig verzwakt zijn of bij het missen van een tand of kies. Je kunt bij de tandarts de kroon of brug laten plaatsen en hierdoor verfraait je gebit. Daarnaast helpt het je ook met kauwen doordat de ontbrekende tanden zijn vervangen.

Tanden bleken

Je tanden kunnen verkleuren door vloeistoffen in eten en drinken en ook door roken. Hierdoor zijn de tanden dan vaak niet meer mooi wit zoals ze oorspronkelijk horen te zijn. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor het bleken van hun tanden, hierdoor worden de tanden weer mooi wit. Je kunt bij het bleken kiezen uit verschillende tinten. Je tanden bleken kan bijvoorbeeld bij tandarts Utrecht.

Implantaten

Een implantaat is een titanium kunstwortel die wordt geplaatst om een missende tand te vervangen. Boven op het implantaat wordt een kroon of een brug geplaatst zodat je weer zonder problemen kunt praten en lachen. Tijdens de behandeling wordt de wortel vervangen voor een kunst wortel.

Orthodontie

Misschien wel de meest bekende, het specialisme binnen de tandheelkunde waarbij de stand van de tanden volledig wordt geoptimaliseerd door de orthodontist. Op deze manier ontstaat er een mooi en harmonieus gebit. Veel jongeren hebben tegenwoordig in hun jongere jaren al een beugel, dit zorgt ervoor dat de tanden op deze leeftijd al goed worden gezet. Meestal hoeft een persoon daarna geen beugel meer maar toch komt het soms nog voor.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden