Alles over Huntington

Cosmetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

Het is gemakkelijk om cosmetische behandelingen bij de tandarts te laten doen. Dit heeft natuurlijk betrekking op het gebit. Veel mensen zijn niet blij met hun gebit. Dit komt omdat het verkleurt is of schuin staat. Daarom zijn er verschillende behandelingen mogelijk om dit te verhelpen. In deze blog nemen we ze met je door.

Facings

Wil je graag een lichter gebit of tanden corrigeren als het gaat om kleur of positie in de mond, dan is het mogelijk om een behandeling met facings te ondergaan. Deze is pijnloos en het gaat ook nog eens een keer vrij snel. De tandarts maakt schildjes voor je tanden. Een soort facade. Ze zijn gemaakt van composiet of porselein.

Een behandeling met peroxide

Bij de tandarts kun je ook een bleekbehandeling laten doen. Dit doet hij of zij met peroxide. Daar worden je tanden witter van. Je kunt zelf kiezen hoe wit je ze wilt hebben. Wij raden je aan om ze niet al te wit te doen.

Rechte tanden door een beugel

Het is gemakkelijk om je tanden weer recht te laten zetten met een beugel. Vroeger was dit heel erg zichtbaar. Nu is het helemaal niet meer per se zichtbaar, door de onzichtbare beugel die achter je tanden zit. Dat scheelt alweer een heleboel opmerkingen en blikken als je op straat loopt. 

Waarom een esthetische behandeling? 

Het is belangrijk om vast te stellen waarom mensen een esthetische behandeling laten doen. De meeste mensen doen het uit een vorm van onzekerheid. Het komt omdat er een groot belang wordt gehecht aan een helder gebit. Daar zit wel wat in. Vroeg was het niet echt mogelijk om een gebit te reconstrueren. Tegenwoordig is het zoveel makkelijker geworden. We zijn fan van de verschillende pijnloze esthetische behandelingen. Wil je er een laten uitvoeren of gewoon eerst wat advies? Neem dan contact op met www.tcn.nl, dan ben je direct aan het juiste adres. 

Nota bene: Neem contact op met de zorgverzekering om te ontdekken welke behandelingen er vergoed worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden