Alles over Huntington

De beste verzorgingstips voor je haar

Geplaatst op

Een mooie bos haar wilt iedereen, toch?! Daarom is het extra belangrijk om je haar goed te verzorgen. Hoe beter je je haar verzorgt, hoe gezonder en voller het blijft. We delen graag hoe je je haar het beste kunt verzorgen. 

  1. Was je haar maar 1x per week

Schrik niet, 1x per week je haar wassen is toch echt het beste voor je haar. Door je haar te vaak te wassen verliest het haar de natuurlijke talg. Wanneer je het natuurlijke talg te snel verwijdert heeft het nooit de kans om in je haar opgenomen te worden en wordt je haar juist droger. Daarnaast wordt het natuurlijke proces van je haar verstoord. Je haar raakt ‘gewend’ aan het aantal keer dat je je haar wast. Wanneer jij elke dag je haar wast, zul je dus meteen op de dag dat je het een keer niet doet merken dat je haar niet meer goed zit. Bouw het aantal wasdagen langzaam af, naar 1. Je haar gaat er op een gegeven moment echt beter uitzien, Geloof ons! 

  1. Slaap op een satijnen kussensloop

Wanneer je wakker wordt na een dag slapen op een katoenenkussen zit je haar vaak door de war. Daarnaast kan je haar door het schuiven over je kussen eerder afbreken. Met een satijnen kussensloop heb je daar geen last van. 

  1. Was je haar niet te heet

Als je je haar gaat wassen raden we je aan je haar niet te wassen met heet water. Hoge temperaturen brengen je haar schade toe. Werk met lauw water. Zo zorg je ook voor meer glans in je haar. 

  1. Kam je haar niet als het nat is

Je haar kammen als het nat is, is geen goed idee. Je haar is zwakker wanneer het nat is en breekt daardoor sneller af. Kam je haar dus pas wanneer je haar droog is. Nog een extra tip is om altijd bij de onderkant van je haar te beginnen met kammen, anders kam je de klitten naar onder en gaat het helemaal in de knoop. 

  1. Heb je last van erg dun haar? Of kale plekken?

Dan is het altijd een mogelijkheid om een haartransplantatie te ondergaan. Je haar groeit dan weer vol terug.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden