Alles over Huntington

Een geweldig glimlach doet wonderen

Geplaatst op

Is het een goed idee om met een glimlach rond te blijven lopen die jouw niet aanstaat, omdat je tanden niet meer naar je wens zijn? Nee. Dus we nemen in deze blog graag met je door wat je allemaal kunt laten doen bij de tandarts. Bij tandarts rotterdam vind je wat je nodig hebt om weer een geweldig smile te hebben.

Een goed gebit 

Het is erg belangrijk voor je gezondheid om een goed gebit te hebben. Natuurlijk wil je ook graag dat het er mooi uitziet. Vaak gaat dat hand in hand. Een periodieke controle is belangrijk, dus bezoek de tandarts elk half jaar. Wil je wat aan je gebit laten doen, om het mooier te maken? Dan is het mogelijk dit te laten doen. En wat kun je dan allemaal laten doen? Dat lees je hieronder….

Onzichtbare beugel 

Vroeger droeg je een beugel en dat viel dan op. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Ze zijn onzichtbaar. En nee, het is geen onzichtbaar sciencefictionachtig metaal dat je niet kunt zien. Deze beugels worden achter de tanden geplaatst. Dat zorgt ervoor dat je er dus niet opzichtig mee rond hoeft te lopen. 

Tanden laten bleken 

We kennen allemaal van die sterren die veel te bleke tanden hebben. Van die glow-in-the-dark-smiles die je van mijlenver af kunt zien. Is dat mooi? Sommige mensen vinden van wel. Ben jij een van de mensen? Ga er dan maar voor. Vind je dat niet mooi? Dan raden we je aan om niet te veel peroxide in de bleekgel te laten doen. Je kunt bij de tandarts makkelijk aangeven wat je qua tint voor je tanden wilt. 

Het is eveneens mogelijk om zelf je tanden te bleken, maar we willen graag benadrukken dat het een stuk veiliger is om het bij de tandarts te laten doen. Dan zit je in een gecontroleerde omgeving. 

We raden je altijd aan om goed aan te geven wat je wilt. Een tandarts kan altijd aangeven wat er mogelijk is. Het is dus ook belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Maar er is veel mogelijk tegenwoordig! 

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden