Alles over Huntington

Esthetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

De tandarts is tegenwoordig steeds meer een expert op de esthetische tour. Vroeger was het vooral de gebitsverzorging en schadepreventie die belangrijk waren, tegenwoordig zijn de eisen voor de esthetiek steeds hoger geworden en daarom passen tandartsen hun praktijk hierop aan. We nemen in deze blog een aantal behandelingen met je door. Zo kun je zien waar de verschillende behandelingen voor bedoeld zijn. Lees snel verder en doe je voordeel met onze tips.Bij Tandarts Rotterdam weten ze je trouwens gemakkelijk te helpen met de verschillende behandelingen om je gebit weer helemaal mooi te maken. 

Facings 

Door een behandeling met facings bij de tandarts Is het mogelijk om tanden te corrigeren als de vorm of tint ervan je niet aanstaat. Zijn schildjes die op maat gemaakt zijn en precies passen voor je tanden. Deze dingen zien eruit als echte tanden maar zijn gemaakt van composiet dit maar tegen jou wordt ook gebruikt voor vullingen. Er zijn ook facings die gemaakt zijn van porselein. Je kunt dus zelf kiezen van welk materiaal de facings gemaakt worden. 

Bleekbehandeling 

Wanneer je tanden hebt die bijvoorbeeld en geel zijn en je wilt daar vanaf, dan is het mogelijk om bij de tandarts en behandeling te laten doen met peroxide.  We noemen dit in de volksmond ook wel een bleekbehandeling waarbij de tanden behoorlijk wat tinten lichter gemaakt kunnen worden. Dit proces is bijzonder secuur te sturen, dus het is mogelijk om de gewenste tint te verkrijgen. Het is ook mogelijk om bleeksetjes op het internet te bestellen en het thuis te doen, maar dit raden wij in verband met de onveiligheid ervan je niet aan.

De onzichtbare beugel

Vroeger was de beugel nogal zichtbaar. Tegenwoordig is dit laatste niet meer een consequentie van het dragen van een beugel. Je hebt namelijk ook onzichtbare beugels die gedragen kunnen worden. Zo loop je niet te kijk met een beugel, maar kun je wel rechte tanden krijgen. Een ideale manier om ze weer allemaal op een rijtje te krijgen…

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden