Alles over Huntington

Geschikte vloeren voor in een ziekenhuis

Geplaatst op

Behandel patiënten met de ziekte van Huntington in een veilige en hygiënische omgeving dankzij de juiste middelen in je ziekenhuis, waaronder de vloer. De juiste vloer kiezen voor in een ziekenhuis kan een lastige keuze zijn, omdat er rekening gehouden moet worden met diverse factoren. Hij moet onder andere hygiënisch, slijtvast en duurzaam zijn. Hieronder lichten we een aantal vloeren uit die geschikt zijn om uw patiënten op te kunnen ontvangen en te behandelen.

Gietvloer

De eerste soort vloer die we behandelen, is de gietvloer. Een gietvloer is een ontzettend hygiënische, slijtvaste, duurzame en neutrale vloer die ideaal is voor in een ziekenhuis. De vloeren zijn eenvoudig af te nemen, doordat u geen last heeft van naden. Verder is het geschikt voor zware apparaten. 

Verder zijn de meeste gietvloeren compleet te aan te passen naar uw wensen. Wilt u de kleur van de muren en vloeren in het gehele ziekenhuis met elkaar overeen laten komen? Dan is dat mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de naam van het ziekenhuis in de vloer terug te laten komen.

Rubberen vloer

Rubberen vloeren worden regelmatig gebruikt in de zorg. De rubberen vloer is vuilafstotend, erg sterk en is geschikt voor zeer zware belasting. Verder is de rubberen vloer volledig gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het geen schadelijke stoffen kan afgeven.

Een nadeel van de rubberen vloer is alleen wel dat deze glad kan worden wanneer deze nat is. Let hier dus wel op wanneer u voor deze soort vloer kiest.

Marmoleum vloer

Wellicht nog wel een van de meest geschikte vloeren voor in het ziekenhuis, zijn de marmoleum vloeren. Bij deze vloeren is bewezen dat ze de verspreiding van diverse infecties remmen, waardoor ze bijdragen aan een hygiënische omgeving in het ziekenhuis. Verder is de marmoleum vloer bestand tegen vlekken door desinfectiemiddelen.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden