Alles over Huntington

Help ik wil graag mijn witte parels terug!

Geplaatst op

Veel mensen zijn niet meer tevreden met de tint van hun tanden. Ze hebben jarenlang koffie, wijn of kleurstof houdend voedsel gegeten waardoor tanden hun witte glans verloren hebben. Nu is het natuurlijk geen halszaak, alleen kunnen mensen het wel erg jammer vinden en het graag terug willen deze glans. Natuurlijk is dit mogelijk. Bij de tandarts in Gorinchem kunnen ze je gemakkelijk helpen met verschillende esthetische behandelingen. We nemen in deze blog een aantal behandelingen met je door waarmee dit gemakkelijk te doen is. 

Facings 

Er is een behandeling ontwikkeld waarmee je tanden gemakkelijk en snel kunt corrigeren als het gaat over hun tint en vorm zelfs. Benoemen deze behandeling een facingsbehandeling. De tandarts maakt dan schildjes die voor je tanden geplaatst worden. Deze schildjes zijn gemaakt van porselein of composiet. Dit laatste materiaal wordt ook gebruikt om vullingen mee te maken. Dit is erg sterk en gaat lang mee. Porselein is wat duurder dan composiet, maar ze zijn allebei erg sterk en mooi waardoor je weer een schitterend witgebit kan hebben dat recht staat.

Bleekbehandeling 

Wanneer je toe bent aan een upgrade van je gebit, dat wil zeggen dat je je witte glans weer terug wilt die je vroeger altijd had, dan is het mogelijk om naar de tandarts te gaan om een bleekbehandeling te laten doen. Dit is een schitterende behandeling die snel klaar is en waar de resultaten fantastisch van zijn. De tandarts maakt je tanden veel witter door gebruik te maken van peroxide en een speciale lamp. Je kunt zelf bepalen hoe wit je tanden moeten worden. Wij raden aan om een natuurlijke wittint te kiezen.

De onzichtbare beugel 

Jong en oud dragen beugels. Dit komt omdat onze kaken kleiner zijn geworden met de loop van de tijd, waardoor er te weinig ruimte is voor alle tanden en kiezen. Hierdoor gaan tanden scheef staan. Dit is te corrigeren met een beugel. Vroeger was deze zichtbaar, tegenwoordig hoeft dit niet meer; je kunt gebruik maken van de onzichtbare beugel; laat de tandarts je hierover informeren.

Met deze behandelingen is het mogelijk om je witte parels weer terug te krijgen. Maak je dus geen zorgen en maak een afspraak met de tandarts. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden