Alles over Huntington

Hoe lang profiteer ik van een neuscorrectie zonder operatie?

Geplaatst op

De resultaten van een neuscorrectie zonder operatie kunnen ongeveer tot 2 jaar zichtbaar blijven. De exacte duur in weken is niet te bepalen, omdat de huid van iedereen verschilt. Er zijn verschillende manieren om dit te onderbouwen.

Wat is een niet-chirurgische neuscorrectie?

Traditionele en niet-chirurgische neuscorrecties verschillen van elkaar. Beide soorten neuscorrecties zijn bedoeld om een patiënt te helpen zijn of haar gezichtsuitdrukking te versterken, maar beide opties verschillen in de aanpak die het vergt.

Operatieve neuscorrecties

Bij een traditionele neuscorrectie worden de neusafmetingen van een patiënt aangepast om het uiterlijk van het gezicht te verbeteren. Het helpt een patiënt om een evenwichtig, natuurlijk uitziend gezichtsuiterlijk te bereiken waarbij de neus de wangen, ogen en andere gelaatstrekken aanvult.

Neuscorrecties zonder operatie

Net als bij een traditionele neuscorrectie helpt een niet-chirurgische neuscorrectie een patiënt zijn of haar uiterlijk te verbeteren. Het verschil tussen de twee soorten neuscorrecties is echter dat bij een niet-chirurgische neuscorrectie geen insnijdingen of hechtingen nodig zijn.

Bij een niet-chirurgische neuscorrectie worden micro-injecties uitgevoerd met een vulstof, in de meeste gevallen op basis van hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die in de huid voorkomt en helpt de huid vocht vast te houden. Het gaat huidveroudering tegen en weet vocht vast te houden.

Maar hoe lang houdt een neuscorrectie zonder operatie bij mij vol?

De neus van elke patiënt is zoals in de inleiding al gezegd bij iedereen uniek. Een vast getal is daarom ook nooit aan te geven. Ingeschat wordt dat de behandelingen over het algemeen negen maanden tot twee jaar volhouden, afhankelijk van de vulstof op basis van hyaluronzuur die tijdens de behandeling wordt gebruikt.

Hoe lang duurt het voordat de resultaten zichtbaar worden?

Het voordeel van zo’n behandeling is dat je de resultaten meteen ziet. Patiënten melden dat hun neus kort na een niet-chirurgische neuscorrectie meestal rechter lijkt. Sommige patiënten hebben aangegeven dat een niet-chirurgische neuscorrectie hen heeft geholpen bij het onmiddellijk verbeteren van de gezichtssymmetrie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden