Alles over Huntington

Hygiënische vloeren voor ziekenhuizen: kies een van deze vloeren

Geplaatst op

In elk ziekenhuis dienen de hygiënische omstandigheden optimaal te zijn. Daarom worden er ook strenge eisen gesteld aan onder meer ziekenhuisvloeren. Er zijn verschillende soorten vloeren die aan de hoogste eisen voldoen. Het betreft hier onder meer de epoxy gietvloer en de troffelvloer. Het is aan te raden om een van deze vloeren te kiezen om niet alleen verzekerd te zijn van optimale hygiëne, maar ook te profiteren van alle andere voordelen.

Epoxy gietvloer als ziekenhuisvloer

Een epoxy gietvloer staat in het kader van voldoen aan vele eisen bekend als een van de beste ziekenhuisvloeren. Dit type ziekenhuisvloer is volledig naadloos met een gesloten oppervlak uitgevoerd en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. Bovendien is het een vloer die zo is uit te voeren dat statische elektriciteit wordt afgevoerd. Dat is uiteraard van groot belang in ziekenhuisruimtes, waar elektronische apparatuur aanwezig is. Het mag niet zo zijn dat statische elektriciteit voor schade aan apparatuur of personen zorgt. Een epoxy gietvloer is wat dat betreft als ESD ziekenhuisvloer uit te voeren. Verder geldt voor epoxy gietvloeren dat deze uitstekend belastbaar en slijtvast zijn. Ook beschikt de vloer over anti-allergene eigenschappen en is antislip toe te voegen voor een hoge slipresistentie.

Troffelvloer met holle plint uit te voeren

Een troffelvloer is een ander voorbeeld van een uitstekende ziekenhuisvloer. Een van de voordelen van een troffelvloer is dat deze net als een epoxy gietvloer is uit te voeren met extra eigenschappen, zoals antislip. Bovendien is de hygiëne te waarborgen door de troffelvloer met holle plinten uit te voeren, zodat er een naadloze overgang met de wand tot stand komt. Dat betekent dat de rand- en wandaansluiting net als de volledige troffelvloer geheel naadloos is. Deze vloer is onder meer in het bijzonder geschikt om toe te passen in keukens, kantines en restaurants van ziekenhuizen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je informatieve blog die gaan over gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ allesoverhuntington.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden